Privacy-beleid Atelier Labyrint


Atelier Labyrint kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Atelier labyrint

Atelier labyrint kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

-Voor- en achternaam

-Adresgegevens

-Telefoonnummer

-E-mailadres


Waarom heeft Atelier labyrint deze gegevens nodig?

Atelier labyrint verwerkt u gegevens om telefonische contact met u te kunnen nemen en /of om u schriftelijk ( per e-mail en/ per post ) te kunnen benaderen. Daarnaast  kan Atelier labyrint u persoonsgegevens gebruiken in het boekhoudprogramma snelstart en in  het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.


Hoe lang bewaart Atelier Labyrint deze gegevens?

Atelier labyrint bewaart u gegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. U gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met uw tot stand komt.


Delen met anderen

Atelier Labyrint verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


In kaart brengen website bezoek

Op de website van Atelier Labyrint worden  algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en  gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Atelier Labyrint gebruikt deze informatie om de website te verbeteren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.


Google analytics

Atelier Labyrint maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Atelier labyrint bij Google zoekresultaten zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer ( IP-adres) overgebracht naar en door Google opgeslagen op de servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy-beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy-beleid van Google Analytics  hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt. Google kan deze informatie aan derde verschaffen indien Google hiertoe wettelijk verplicht wordt, of voor zover deze derden de informatie namens google verwerken. Atelier Labyrint heeft hier geen invloed op. Atelier Labyrint heeft google geen toestemming gegeven om via Atelier Labyrint verkregen informatie te gebruiken voor Google-diensten.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen.

U heeft het recht persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar marlene@atelierlabyrint.nl.  Atelier Labyrint zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Atelier Labyrint neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van  misbruik neem dan contact op met Atelier Labyrint via marlene@atelierlabyrint.nl


Atelier Labyrint

Marlène Hilkens

Rijksweg 39a

6085 AB Horn

06 23615796